Bereikbaarheid

Komt u met de auto dan neemt u de afslag S117 van de noordelijke ring A10 Amsterdam en rijdt vervolgens richting het centrum van Landsmeer. Na 600 meter neemt u, na het passeren van een grote bloemenzaak, de eerste weg links. Dit is de Kerkebreek. Na 100 meter neemt u de eerste weg rechts en na 20 meter de eerste weg links de Noorderbreek in. Als de Noorderbreek een bocht naar links maakt ziet u onze Bed & Breakfast op nummer 58.

Komt u met de trein naar Amsterdam Centraal dan loopt u naar het busplatform aan de achterzijde van het station. Hier staan de gele bussen van de maatschappij E.B.S.

De buslijnen 124 en 125 brengen u in 15 minuten naar Landsmeer. U stapt uit bij de halte "van Beekstraat" en loopt 150 meter terug en neemt vervolgens de eerst straat aan uw rechterhand. Dit is de Kerkebreek ( zie verder de routebeschrijving per auto).

De bussen rijden tot na middernacht elke 15 minuten naar Amsterdam-Centraal en terug naar Landsmeer.

Op nog geen 10 minuten met de auto is een gratis parkeerterrein in Amsterdam-Noord vanwaar een gratis veerpont ( tot middernacht) u afzet achter het Centraal Station. Veel gasten maken van deze gelegenheid gebruik om Amsterdam te bezoeken.

  Bed&Breakfast Landsmeer