Ligging

Onze prachtige villa met grote zonnige tuin ligt in een rustige woonwijk centraal in Landsmeer. De tuin is aan het water en biedt uitzicht op een natuurgebied. Hier kunt u bij het ruisen van het riet heerlijk in onze loungeset ontspannen met een hapje en een drankje. Wij hebben gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Het dorp Landsmeer (10.000 inwoners) grenst aan het grote recreatiegebied de Twiske met zijn stranden, wandel- en fietspaden en watersport mogelijkheden. Het nabijgelegen natuurreservaat Ilperveld is uniek in zijn soort. Boot- en kanotochten behoren hier tot de mogelijkheden.

In Landsmeer is een winkelcentrum, 2 supermarkten, een vijftal uitstekende restaurants, mogelijkheden voor eenvoudige (meeneem)maaltijden en drie cafe's met terras.

Landsmeer ligt heel gunstig ten opzichte van uitstapjes in de omgeving. Binnen 15 minuten bent u met de auto of bus in het bruisende hart van Amsterdam.
Op korte afstand liggen de toeristische trekpleisters als Edam, Volendam, Marken, Monnickendam, het openluchtmuseum De Zaanse Schans, De Keukenhof in Lisse, Alkmaar, Haarlem en de Noordzeestranden. In de directe omgeving kan heerlijk worden gefietst in de waterrijke veenweidegebieden met zijn prachtige authentieke dorpen in Waterlandse stijl.

  Bed&Breakfast Landsmeer